fbpx

L’impactant cançó ‘Guernica’ de l’ontinyentí ROBLE

Héctor Robledillo, ROBLE, ha mamprès el seu viatge musical més personal. Ho ha fet amb ‘Siddartha’, un nou disc integrat per 10 cançons que està desgranant a poc a poc. Després de donar a conèixer el primer single ‘Vivos otra vez’ ahir va ser el torn de ‘Guernica‘, un tema que ve acompanyat amb un impactant videoclip que s’ha gravat al paratge del Cañón Rojo de Teruel.

Televisió Espanyola, des del centre emissor de la Comunitat Valenciana, s’ha fet ressò del treball de l’ontinyentí. ROBLE assegura que ‘Guernica‘ és “una cançó escrita des de la ràbia, de vegades necessària per arribar a eixe punt d’inflexió que ens impulsa a buscar nostra pròpia pau”. La història que conta està inspirada en la seua pròpia vivència. “Vaig escriure aquesta cançó després d’eixir d’una relació tòxica. Tenia la necessitat de fer alguna cosa amb aquesta ràbia que havia quedat incrustrada en les meues venes. Necessitava escopir-la i ho vaig fer en forma de cançó”.

A més, el cantat d’Ontinyent sosté que el que tracta de transmetre amb aquest tema és “la importància i la determinació de dir no a les coses que ens fan mal”. Respecte al títol d’aquest segon single del disc, ROBLE afirma que “també a voltes nosaltres som la nostra ciutat en flames, el nostre propi Guernica“.

Ací podeu disfrutar de l’impactant videoclip i l’espectacularitat de ‘Guernica’.