fbpx

Creix el malestar per l’eliminació d’aparcament en els col·legis

La mesura que ha començat a aplicar-se i que és visible en els carrers pròxims als centres educatius on han aparegut senyalítica de color blau i la supressió de llocs d’aparcament, està creant contestació social en alguns sectors de la ciutat. Sobretot entre algunes famílies que se senten afectades així també com establiments comercials de les zones pròximes.

La qüestió s’està traslladant en les comunitats escolars dels col·legis Martínez Valls i Vicent Gironés on s’ha obert una consulta entre les famílies per a preguntar si la iniciativa posada en marxa des de l’Ajuntament, amb el nom ‘Camins Escolars Segurs‘, i que ha motivat l’eliminació de desenes de lloc d’aparcament davant dels centres, canvia la recollida dels xiquets i xiquetes. També s’està preguntant si n’hi ha alternatives sense suprimir tantes places.

La preocupació és creixent també en els establiments comercials de la zona al voltant dels dos col·legis, tant els d’Avinguda Albaida com Parc Mestre Ferrero als quals els pot afectar que s’eliminen llocs per estacionar prop dels seus punts de venda. Cal recordar que en el tram de l’encreuament entre José Iranzo i Avinguda Albaida fins a l’aparcament de la Sala Gomis s’han eliminat de moment totes les places que existien.