Kuups Supermercats regala dos vals de compra de 75€ cadascun

Kuups Supermercats continua realitzant sortejos entre els seus clients i aquesta vegada ha regalat dos vals de compra de 75 € cadascun. Càndida Guerrero i Maria Angeles Alfrueso han estat les dues persones agraciades del nou sorteig dut a terme a les 12:30 hores d’aquest dilluns 6 de febrer de 2023.

Per participar-hi, els clients tan sols havien de fer una compra de dilluns a dissabte superior a 25 euros. Les  guanyadores s’han mostrat molt contentes després de rebre la notícia, ja que cadascuna d’elles podrà realitzar una compra de 75 € de forma gratuïta gràcies al val rebut.

Es tracta del segon sorteig realitzat en menys de dos mesos per part de Kuups Supermercats d’Ontinyent. El primer es va realitzar el passat 23 de desembre amb el sorteig d’un carro de compra valorat en 150 €. En aquest primer sorteig la persona agraciada va ser Hector Sanchis.

Kuups Supermercats, sempre al teu costat

Kuups Supermercats va obrir les seues portes a Ontinyent el passat 25 de novembre al Músic Martinez Valls, 31. Actualment, la firma valenciana compta amb 18 supermercats ubicats per tota la Comunitat Valenciana.

Kuups Ontinyent ofereix alimentació, begudes, productes de carnisseria i xarcuteria, fleca i brioixeria. El nou supermercat d’Ontinyent obre de dilluns a diumenge i també els festius de 9:00 h del matí a 14:00 h del migdia i de 17:00 h de la vesprada a 9:00 h de la nit.