fbpx

La cadena alemanya Lidl planeja tornar a Ontinyent

Fa 23 anys un gran incendi (31 d’octubre de 2000) va reduir a cendres la seua presència a Ontinyent. La cadena alemanya de supermercats Lidl va desaparèixer del mapa comercial de la ciutat i la comarca després d’aquell sinistre. Però, ara, planeja tornar a la capital de la Vall d’Albaida. Segons la mateixa cadena ha confirmat “la nostra intenció és seguir ampliant la nostra presència progressiva en la zona” i en aquest sentit inclouen la ciutat d’Ontinyent.

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Ontinyent es confirma que des de l’empresa ja s’ha sol·licitat informacions relatives a la possible apertura. De tornar, la seua ubicació, segons apunten algunes fonts, seria en un lloc pròxim on va residir en la primera etapa, al voltant de l’Avinguda del Tèxtil on ja s’està configurant una important àrea comercial de grans superfícies destinades a l’alimentació: Mercadona, Family Cash, Economy Cash, Aldi

La cadena de supermercats Lidl compta amb més de 30 establiments en la província de València i un planter que supera els 800 treballadors.