La capella ardent per Lluís Espí, en la Casa de Cultura, fins les 14 hores del dijous

Les restes mortals de mossén Lluís Espí ja estan sent vetlades per centenars d’ontinyentins que s’estan apropant fins la Casa de Cultura en el Carrer Major per donar-li l’últim adéu.

La capella ardent en honor al Fill Adoptiu de la ciutat s’ha instal·lat aquesta vesprada, al voltant de les 17 hores i estarà oberta fins aquesta nit a les 22 hores i demà dijous, de les 8 del matí fins les 14 del migdia. Després, per la vesprada s’oficiarà la seua missa funeral a la parròquia d’Agullent.

Per les dependències municipals han anat desfilant familiars, amics i representants de tot el mon polític i social de la ciutat. Entre ells, han coincidit quatre dels alcaldes que han compartit amb Lluís Espí: Rafael Tortosa, Vicent Requena, Rafael Portero i Manuel Reguart. Els responsos han estat a càrrec del vicari episcopal i rector de Santa Maria, Melcior Seguí, al qui acompanyaven altres capellans de l’arxiprestat. L’Ajuntament d’Ontinyent i el d’Agullent han decretat dos dies de dol per la mort de qui va ser fundador de la parròquia de Sant Rafael.