La Concepción inicia el seu primer projecte Erasmus +

Els professors i professores del col·legi La Concepción coordinadors del projecte Erasmus+, ‘Green Youth in Action’, s’han desplaçat aquesta setmana a la localitat d’Aversa (Itàlia), per a la realització de la primera trobada internacional amb la resta de professors dels diferents països participants. 

En aquest primer període de contacte es realitzarà la redacció i signatura del partnership agreement per a la implementació del projecte, la presentació de les diferents activitats en cada país participant i la digitalització i difusió per les diferents xarxes socials, així com l’organització i planificació dels desplaçaments i de les visites en les diferents localitats.

Així mateix, s’ha procedit a la selecció del logo del projecte, on el treball presentat per l’alumna del centre Ángela Ferri ha estat el més votat i ha resultat guanyador.

Els desplaçaments i activitats començaran en els pròxims mesos mentre que el col·legi La Concepción rebrà als diferents alumnes i professors dels països participants el març de 2023. Aquest és el primer projecte ERASMUS+ que es desenvoluparà en el centre, que ja té una llarga trajectòria en intercanvis internacionals.