La Cuina Restaurant guanya el premi Travelers’ Choice de Tripadvisor 2022

La Cuina Restaurant ha sigut reconeguda per Tripadvisor com a guanyador del premi Travelers’ Choice 2022 per estar entre el 10% dels millors restaurants de tot el món. La plataforma que recull milions de ressenyes i opinions entorn de determinats negocis del sector turístic (hotels, restaurants, bars, discoteques, creuers, etc.), premia cada any a aquells establiments que han rebut excel·lents crítiques de viatgers de tot el món durant els últims dotze mesos. Per tant, es tracta d’un reconeixement que naix de l’opinió de milers d’usuaris que circulen per la xarxa i deixen un breu comentari i puntuació respecte a l’experiència obtinguda en aquest establiment.

“Estan molt bé aquests reconeixements, però sempre el cap en la faena. Nosaltres mai pensem que ja està tot fet, nosaltres sempre pensem que ho podem fer millor i això va en el nostre ADN. No ho fem per aquestes coses, ho fem perquè sentim honestament que el treball s’ha de fer bé i sempre posem tota la nostra passió en allò que fem”, explica a aquest periòdic Ximo Prieto, un dels gerents de l’establiment.

El restaurant fusiona menjar tradicional amb cuina oriental, principalment japonesa. És per això que als seus plats les verdures sempre cobren protagonisme. Algunes de les curiositats d’aquest espai gastronòmic d’Ontinyent és que compta amb una cervesa pròpia: Sanxi. Un producte artesanal, ecològic i sense gluten que resumeix l’essència del restaurant.