La cúpula econòmica valenciana, a Ontinyent en el 25 aniversari de COEVAL

La cúpula econòmica valenciana s’ha donat cita a Ontinyent per a celebrar el 25 aniversari de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida. Les màximes autoritats de la gestió econòmica de la nostra comunitat han donat suport a la festa on COEVAL celebrava els seus primers 25 anys de vida. A banda del conseller Rafael Climent també han estat presents la secretària autonòmica Rebeca Torró i diferents directors generals de la mateixa Conselleria d’Economia com l’ontinyentí José Vicente Soler o el de Formació Professional, Manuel Gomicia.

La gala ha servit per lliurar els primers premis Sergio Pomar, en honor a l’enyorat empresari desaparegut ara fa un any. Els guardons, dissenyats per Cesc Biosca i que arrepleguen l’esperit de Sergio Pomar, han estat entregats, en la categoria de millor treball final de grau, a Manel Sánchez, de l’IES Bernat Guinovart d’Algemesí per una iniciativa centrada en la línia de reparació d’automòbils en els seu procés de construcció. I el premi a la iniciativa empresarial ha recaigut en l’empresa Insectos Delicious, dedicada a la criança del grill ros per a la seua eixida com a matèria alimentària.

Al llarg de l’acte s’ha presentat la nova imatge de COEVAL. Una festa d’aniversari que marca el punt d’eixida per al futur d’una associació empresarial comarcal i intersectorial que planteja la defensa dels interessos del nostre territori més pròxim. La gala ha estat possible gràcies al patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i Family Cash.