La direcció del PP baralla diferents alternatives per a succeir a Mercedes Pastor

Membres de la direcció provincial del Partit Popular a València han reconegut a aquest periòdic que el PP està treballant actualment en diferents alternatives per a configurar la llista que es presentarà a les pròximes eleccions municipals d’Ontinyent en 2023 i que es remenen noms diferents per a encapçalar la candidatura.

Es recordava, a més, que en ser Ontinyent una ciutat de més de 20.000 habitants serà el comité electoral local el que eleve la proposta al provincial. En última instància serà el comité electoral regional el que avale aquesta candidatura. Es descarta, a més, que se celebre un procés de primàries.

En aquest sentit, es recordaven les declaracions del mateix líder regional, Carlos Mazón, en una entrevista publicada en aquest mateix periòdic la setmana passada en les quals assegurava que “serem molt ambiciosos. Ho tenim bastant clar i els plans estan ben organitzats. Ho explicarem quan corresponga”.

Alcaldable

Després de l’anunci ofert en primícia pel Periòdic d’Ontinyent sobre la decisió de Mercedes Pastor de no repetir com a candidata a l’alcaldia en 2023 s’ha centralitzat el focus d’atenció en la seua possible substitució. Fins al moment no existeix una decisió presa sobre aquest tema tal com s’ha assenyalat des de diferents esferes de la formació política. Des del PP d’Ontinyent s’ha contat que l’altre regidor amb el qual actualment compta el grup municipal, Paco Penadés, sí que ha manifestat la seua intenció de continuar i que “en tot cas estarà a la disposició del que necessite el partit i en la posició que es determine dins d’una candidatura que ha de ser la més beneficiosa per a la ciutat d’Ontinyent“.