La família de Pepe Serna busca el veí que l’ha ajudat a salvar la vida

Els fets van ocórrer el dijous passat. El president de l’Associació d’Empresaris de la Vall d’Albaida (ATEVAL), Pepe Serna, eixia del seu lloc habitual de feina, al polígon industrial El Pla d’Ontinyent on es troba la seu social de l’entitat. Es va sentir indisposat i a poc a poc li faltaven les forces. Conforme va poder va arribar a la rotonda de l’Avinguda del Tèxtil que connecta amb una de les entrades al polígon i va fer parar el primer cotxe que va poder. Sense tindre possibilitat d’articular paraula i només comunicant-se a partir de gestos i senyals va indicar al veí que el va arreplegar que el portara a sa casa, a la urbanització El Pilar. Així ho va fer el conductor que, després, va continuar el seu trajecte.

L’estat no millorava. En realitat Pepe Serna estava patint un ictus i va ser traslladat ràpidament a l’hospital on, posteriorment, seria derivat cap a a València on va ser intervingut d’urgència.

Passats uns dies des de l’incident, l’equip mèdic que ha atés al president d’ATEVAL reconeix que la intervenció del conductor ha estat clau i decisiva per salvar-li la vida. Per això la família de Pepe Serna està tractant d’identificar-lo per agrair-li l’actuació.