La fira Textilhogar torna a València cinc anys després

Home Textiles Premium by Textilhogar torna a València. Després de cinc anys a Madrid, el certamen més gran del textilhogar espanyol organitzat per ATEVAL-Home Textiles From Spain tornarà a la capital del Túria per a coincidir amb un altre aparador del món de l’hàbitat, Fira Hàbitat València. Serà del 22 al 25 de setembre de 2020, en les instal·lacions del recinte firal valencià, “amb el ferm objectiu d’ampliar el perfil de visitants professionals i enfortir el negoci de marques expositores tèxtils”, segons apunten des de l’organització.

Es complirà així amb una de les demandes de les firmes participants en l’últim certamen d’Home Textiles, els responsables dels quals apuntaven en finalitzar la fira, la necessitat de tornar a València, ja que consideraven que l’etapa a Madrid s’havia esgotat.

El certamen, malgrat canviar d’espai i ciutat, continuarà amb l’impuls organitzatiu de la patronal tèxtil ATEVAL, així com amb les diferents missions comercials internacionals pròpies. En aquest sentit, segons ha apuntat el president d’Home Textiles From Spain, José Ramón Revert, “el sector continua confiant en Fira València i en les seues instal·lacions per a donar un impuls al certamen que el situe en l’àmbit europeu”.

La celebració coincidint amb Hàbitat ofereix una gran oportunitat perquè Home Textiles Premium by Textilhogar dimensione el seu aparador i que el professional tèxtil també tinga accés en una sola visita a tota l’oferta de moble, decoració i il·luminació, amb el que fa encara més atractiva la seua visita a Textilhogar.