La Trocamba Matanusca, nominada als Premis Carles Santos de la Música Valenciana

El grup ontinyentí La Trocamba Matanusca està nominat als Premis Carles Santos de la Música Valenciana, en la categoria de Millor Disc Fusió i Mestissatge, amb el seu treball ‘A pic i pala’.

Els d’Ontinyent han viscut un estiu molt intens amb una gira arreu del continent Europeu. Així, han estat en països com Suïssa, Àustria, Alemanya o Portugal, amb actuacions que es van organitzar ells mateixos.

‘A pic i pala’, el treball amb el qual opten a la segona edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, és un disc d’aires balcànics amb tocs de swing i ha sigut autoproduït.

La Vall d’Albaida també està representada als premis convocats per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, gràcies a la nominació de GEM (Gemma Vanyó), cantautora de Benigànim, en la categoria de Millor Cançó per ‘Ona electromagnètica’.

Les nominacions les ha decidit un jurat format per membres de les principals associacions professionals de l’escena musical valenciana entre les candidatures acollides fins al 4 d’octubre. Els guardons es lliuraran el 12 de desembre al Teatre Principal de València.