La Generalitat intermedia per a que À Punt retransmeta l’Entrada d’Ontinyent

La polèmica al voltant de la retransmissió de l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent ha arribat, fins i tot, a la Presidència del Consell. La decisió de la televisió autonòmica, avançada per aquest periòdic el dissabte i confirmada en reunió telemàtica ahir dilluns pels responsables de la cadena als representants municipals, sembla que tira cap arrere.

Efectivament, segons ha pogut confirmar El Periòdic d’Ontinyent, des de Presidència de la Generalitat s’han mantingut converses amb la televisió per tal que es reconsidere la decisió de no retransmetre l’Entrada d’Ontinyent atenent al seu prestigi i importància dins de l’àmbit de les Festes valencianes. Les d’Ontinyent estan declarades d’Interés Turístic Nacional.

Hui s’han reprès les converses entre À Punt i l’Ajuntament d’Ontinyent per a intentar trobar una via que faça possible la retransmissió. Des de l’Ajuntament s’ha oferit ajuda, fins i tot, per finançar part del cost que puga tindre el desplegament tècnic.

D’aquesta forma, sembla que des d’À Punt s’ha posat en marxa l’operativa per a fer possible aquesta retransmissió del divendres 26 d’agost. Seria a través del suport que donen els mitjans comarcals que sí tenen prevista la seua emissió. Es tracta, en definitiva, d’avançar una iniciativa que des de la televisió autonòmica es pretén desenvolupar de recolzar-se en els mitjans audiovisuals de les comarques per a la producció que ells no puguen abastir.