La marxa mora ‘Chimo’, en tecnologia 3D

Un projecte audiovisual permetrà una immersió en la interpretació conjunta que fan les formacions musicals que participen en les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent una vegada ha acabat l’Entrada de Bandes. Es tracta d’una iniciativa que farà possible traslladar-se a la Plaça Major i situar-se enmig, en el moment en què s’està interpretant ‘Chimo‘, l’himne de les Festes d’Ontinyent.

Aquesta interpretació podrà reviure’s a través de la tecnologia 3D, amb ulleres de realitat virtual que mostraran l’ambient de la plaça, els seus sons i, sobretot, la música com si qualsevol persona estiguera allí en eixe moment.

La iniciativa podrà disfrutar-se en el Museu Fester una volta estiga acabat el projecte. La gravació que s’utilitzarà per a projectar ‘Chimo’ serà la que es portarà a terme en les Festes d’enguany, concretament el dijous 24 d’agost.

La Societat de Festers preveu demanar una subvenció per tal de materialitzar la idea, encara que des de la junta s’ha explicat que el projecte es realitzarà amb o sense ajuda externa.