Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau

Caixa Ontinyent ha firmat un conveni de col·laboració amb Aitex i ESIC mitjançant el qual facilitarà el finançament de formació de postgrau, en la seu de l’Institut Tecnològic del Tèxtil (Alcoi). En concret, l’entitat oferirà condicions de finançament especials per a tres programes: Màster en direcció d’empreses de moda sostenible, Màster en direcció de Màrqueting i gestió comercial i Màster en digital business. Tots ells es podran cursar de manera presencial a Alcoi, promoguts per Aitex i ESIC, que també ofereixen beques.

El conveni s’ha firmat a Ontinyent, a la seu central de Caixa Ontinyent, entre el president de l’entitat financera, José Pla, el director acadèmic de la Business School del Campus de València de les escoles d’estudis superiors ESIC, José Mª García i Vicente Blanes, director general d’Aitex.

L’objectiu del conveni és “fer accessibles aquests estudis a la societat en general, oferint oportunitats, afavorint el coneixement i creant valor i aconseguint una dinamització del territori en clau empresarial”, explicaven.

El president de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat la importància d’aquesta classe de col·laboracions perquè permeten “fer accessibles els estudis de postgrau i especialització i, per tant, millorar les oportunitats dels nostres estudiants. Una inversió per als joves i també una inversió per a la nostra societat, que avança cap a una economia basada en el coneixement”.

Per la seua part, el president d’Aitex, Leon Grau, incidia en la resposta positiva per part de Caixa Ontinyent i la iniciativa d’ESIC amb qui tenen un acord formatiu. Aquest acord permetrà “portar formació de primer nivell a les Comarques Centrals Valencianes, on de vegades és difícil que arribe i aproximar als joves aquesta preparació, que acabarà redundant en la nostra societat. És un win-win on guanyem tots”.

Pel que fa al representant d’ESIC, José Mª García, “en aquesta aliança estem tres institucions juntes que tenim moltes coses en comú: els valors, ja que treballem per a millorar la vida de les persones i la societat”, a més a més posava en relleu que “s’ha fet una oferta formativa ad hoc per a aquesta zona”.

Els cursos estaran oberts a dos mercats: directius i tècnics d’empresa i particulars i autònoms. A partir de la pàgina web d’Aitex es pot accedir a la inscripció per a entrar en el procés de selecció. Per a més informació fes clic ací.