La Milagrosa, el veïnat i l’oposició fan front comú davant del Patronat

El Patronat de la Fundació de la Beneficència té previst reunir-se aquesta vesprada per tal d’avaluar les propostes traslladades per l’equip directiu del col•legi La Milagrosa i l’AMPA d’aquest centre, amb relació als nous estatus de la fundació.

Davant d’aquest encontre, el centre educatiu convocava a primera hora d’aquest matí una roda de premsa en el que mostrava un front comú amb els partits polítics de l’oposició, Partit Popular i Compromís per Ontinyent, així com el Consell Veïnal de la ciutat.

Totes les parts coincideixen en la necessitat d’augmentar el nom de membres dins del Patronat, amb representació del centre educatiu i dels familiars dels usuaris de la Residència i que aquests siguen escollits a través de processos participatius.

Per tal de facilitar el diàleg, i com a mostra de la voluntat d’arribar a un consens, des del col·legi La Milagrosa confirmaven aquest matí que descartaven l’opció de transformar-se en una cooperativa educativa, un fet que ja va avançar El Periòdic d’Ontinyent en la seua darrera edició en paper.