La plaça Major s’ompli de música amb el concert de Festes

Com cada dimecres de la Setmana Gran els amants de la música festera tenen una cita a la plaça Major amb la Banda Simfònica ‘Tot per la Música’.
El concert, que començarà a les 19.30 hores, serà dirigit per Jordi Soler i Carbó, encara que comptarà amb la participació de diferents compositors que dirigiran algunes de les peces que s’interpretaran aquesta vesprada.

Entre les composicions de les quals gaudirà el públic es troba Llum Mossàrab de Saül Gómez, L’ordre de l’aliança de Vicent Pérez i Esteban o Juan de Josep Ferrero Forcada, entre altres. Per descomptar, el concert tancarà amb la interpretació de Chimo.

MÉS ACTIVITATS
D’altra banda, a les 19.00 hores, una cercavila partirà des de la plaça de la Concepció fins a la Glorieta. Es tracta d’un espectacle itinerant d’animació i acrobàcies sobre xanques de la companyia Scura Splats. A continuació, a les 20.00 hores, en la Glorieta, tindrà lloc el musical infantil ‘Toys, una història de joguets’.

Ja a la nit, en l’aparcament de Paduana, arriba el torn del concert de Baketà, amb membres d’Albaida i Ontinyent, i els valencians Esquina Finlandia.