La pluja constant i persistent amenaça la celebració de les falles de Sant Josep

Oratgenet.

No, no ens alliberarem de la pluja d’aquestes Falles. Les precipitacions avançaven ahir de sud a nord de la Comunitat i amb el pas de les hores es feien més consistents. D’entrada amb l’avís meteorològic que ha donat Aemet ens fem una idea que l’oratge de hui serà inestable i plujós per tot arreu encara que les pluges més intenses cal esperar-les a les comarques ubicades al sud de València i al nord d’Alacant.

A Ontinyent s’espera que la pluja ens acompanye tot el dia amb una sensació tèrmica que no superarà els 11 graus. La quantitat de precipitacions serà exponencialment alta, amb una previsió de 52,4 mm al llarg del dia de hui, segons l’Associació Valenciana de Meteorologia, AVAMET.

En els pròxims dies, s’espera que els ruixats siguen persistents amb temperatures que no superaran els 12 graus. En aquest sentit, la pluja podria acabar cancel·lant la Cremà de la Falla dels Júniors de Sant Josep el dissabte. Cal estar atents a les xarxes socials per si l’organització acaba anul·lant els actes.

A partir del diumenge sembla que el ritme de precipitacions serà menor, però la previsió marca pluja per a tota la setmana següent.