La recollida de productes bàsics per a Ucraïna es trasllada al recinte firal

La quantitat de peticions de particulars i empreses en els últims dies d’oferir articles i productes bàsics que es destinaran rumb a Ucraïna, ha provocat un canvi de logística i finalment la recollida serà en el recinte firal d’Ontinyent des de les 11.00 hores fins a les 13.00 hores del migdia d’aquest dissabte.

L’acció solidària que s’ha difós a través de les xarxes socials per un grup de persones de la ciutat en coordinació amb famílies ucraïneses residents a València, cerca principalment la recollida de fàrmacs (aigua oxigenada, betadine, alcohol, pegats hemostàtics, tèrmics, pomades analgèsiques i antibiòtiques, torniquets d’embenatge analgèsic, etc.) i aliments envasats no peribles (oli, farina, sucre, llaunes i menjar ja preparat amb llarga data de caducitat). Així mateix, al missatge de difusió també es demanen peces de roba d’hivern: mantes, sacs de dormir, roba tèrmica, o calçat, entre altres.

Una iniciativa conjunta

Una iniciativa a la qual s’han sumat diversos municipis de la comarca, per exemple a l’Olleria posaran a disposició l’Aula Taller del Centre Social per a recollir aliments, medicaments i roba fins a aquest divendres de 8 a 21 hores. Des d’Otos la ciutadania també s’ha organitzat i col·laboraran en la recollida d’Ontinyent. En aquest sentit, demanen que qui vulga participar porte els articles de primera necessitat a la casa Abadia aquest dimecres i dijous 12.00 hores a 13.30 hores.