Montserrat Martí Caballé ariba a l’Echegaray amb un recital d’òpera i sarsuela

La soprano Montserrat Martí Caballé protagonitzarà un recital d’Òpera i Sarsuela aquest divendres a les 20:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. L’endemà, diumenge a les 19:00 hores, serà el torn de l’espectacle de dansa contemporània ‘La mort i la donzella’ a càrrec de l’Institut Valencià de la Cultura.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha destacat que “després de l’èxit de la representació de ‘Malvivir‘ amb Aitana Sànchez-Gijón, tenim ocasió de gaudir d’altra artista femenina molt destacada a la ciutat, com és la filla de la mítica Monsterrat Caballé”.

La soprano compartirà escenari amb el baríton Luis Santana, especialista en repertori rossinià i en la cançó de cambra espanyola, amb experiència a destacats teatres i sales de concert d’Espanya i Europa. Tots dos estaran acompanyats al piano per Víctor Carbajo.

Martí compta amb una extensa trajectòria que hi ha inclós concerts i recitals al llarg de tota Europa, en ciutats com Berlin, Frankfurt, París, Moscou o Sant Petersburg, i en l’àmbit nacional a llocs com el Palau de la Música de Barcelona, el Teatre Real de Madrid o bé el Festival Internacional de Música Castillo de Peralada.