L’actuació d’Auxili comptarà amb col·laboracions de destacats grups valencians

L’actuació del grup Auxili dimarts 23 d’agost dins d'”Ontinyent en Concert” comptarà amb la col·laboració de components de destacats grups musicals valencians. Així, el retorn del grup per actuar a la seua ciutat després de quatre anys, comptarà amb la participació en l’escenari de la cantant María Bertomeu; Julio i Sen-K de La Raíz i Nativa; Àlex Seguí de La Gossa Sorda; Manu Pardo de Funkiwis; Pollet de Zoo; la Trocamba Matanusca, i la col·laboració d’antics membres de la formació, per a una actuació que des del grup s’avança que “serà molt especial, perquè serà en Moros i Cristians i per fi podrem dir que la festa ens representa més que mai”.

Cal recordar que els concerts que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent dimarts i dimecres de la Setmana Gran de festes enguany tindran lloc al pàrquing de la Paduana, comptant-se el mateix dimarts 23 amb les actuacions de La Fúmiga, Jazz Woman, DJ Plan B i el grup guanyador del concurs ‘Sona Ontinyent’ ,’Baketà’. Les entrades estan a la venda a la web a un preu de 15 euros per a tota la jornada a entradasparaeventos.es.

Dimecres 24 d’agost, ‘Ontinyent en Concert’ comptarà amb l’actuació al mateix escenari dels grups Hermano Salvaje, Lemonsi Lisasinson, en aquest cas amb entrada gratuïta. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, animava a la ciutadania d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a acompanyar-nos i gaudir d’uns concerts que estan preparant els grups participants amb molta estima i que de segur oferiran un gran espectacle”.