L’Ajuntament assumeix els costos funeraris del xiquet mort en accident

El govenr municipal ha articulat una ajuda extraordinària per fer-se càrrec dels costos funeraris en el soterrar del xiquet de 13 anys que va morir el dilluns després de caure des de la teulada d’una fàbrica abandonada a la zona del Tabalet.

Si ahir s’avançava que s’havia posat en marxa una col·lecta entra la comunitat búlgara de les nostres comarques, a la qual també s’havia sumat el Consolat de Bulgària a València i l’ajuda de primera necessitat dels Serveis Socials del consistori i, fins i tot, de la pròpia empresa Funerària Gramage, hui s’ha consegut que serà l’Ajuntament qui assumisca el cost total dels serveis funeraris a través d’una ajuda extraordinària.

La família d’Ivo, el xiquet que va perdre la vida el dilluns en un tràgic accident mentres jugaven en l’interior de la fàbrica d’Industrias Reunidas Jordà, no té els suficients recursos econòmics per a fer front a les despeses que origina el seu soterrar. Amb tot, la col·lecta que s’ha encetat a Ontinyent, Xàtiva, Canals i València servirà per ajudar a pal·liar la seua actual situació econòmica.

L’adéu a Ivo tindrà lloc al llarg de tot el dia, entre les 9 i les 18 hores, a les instal·lacions del Tanatori d’Ontinyent on s’espera també l’arribada d’alguns familiars procedents de Bulgària.