L’Ajuntament confia en celebrar la Fira de Novembre i trau a licitació la seua gestió

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació la gestió, organització i distribució de les instal·lacions, atraccions i llocs de venda de productes de la Fira de Novembre per 30.000 €. Un aspecte que dóna a entendre que el consistori confia en el fet que la situació sanitària estiga controlada, no es produïsca el temut rebrot en la zona i que es puga celebrar.

Des de la regidoria de Fira i Festes, Àngels Muñoz, explicava que “volem crear un espai versàtil i amb molta activitat on es combinen diferents espais perquè tots els sectors de la societat puguen gaudir i participar activament d’ella”.

Així, el consistori ha procedit a traure a licitació l’autorització per a l’ús especial de domini públic amb un pressupost de 30.000 € millorables a l’alça. El termini de duració de l’autorització comprendrà les edicions de la Fira d’Ontinyent dels anys 2020 i 2021, amb possibilitat de pròrroga expressa, per a cada una de les edicions següents de 2022 i 2023, la qual serà anual. Les persones i/o empreses interessades podran presentar ofertes fins al pròxim 20 de juliol.