L’Ajuntament de Bocairent incorpora nou persones a través dels programes d’ocupació

L’Ajuntament de Bocairent compta des del passat dijous 30 de desembre amb nou persones contractades a través de tres programes d’ocupació promoguts per la Generalitat: EMPUJU, ECOVID i EMDONA. Les contractacions són finançades per la Generalitat i se sumen a les de sis operaris de la brigada forestal que van començar a l’octubre.

El programa EMPUJU, dirigit a persones de fins a 30 anys, ha permés la contractació d’un tècnic de medi ambient i d’una tècnica d’animació sociocultural durant dotze mesos. El programa ECOVID, per a majors de 30 anys, ha seleccionat dos peons d’usos múltiples i una auxiliar administrativa durant un any. I, finalment, el programa EMDONA, per a dones en atur, ha comptat amb una auxiliar d’infermeria, una treballadora de serveis múltiples i dues auxiliars administratives durant sis mesos.

En aquest sentit, el regidor de Recursos Humans, Vicent Silvestre destaca que l’Ajuntament de Bocairent s’adhereix a tots els programes d’ocupació que impulsa i finança la Generalitat, els quals complementa amb recursos propis del consistori: “És una manera de donar oportunitats laborals a persones en situació d’atur i és també una manera d’ampliar la plantilla municipal i donar resposta a necessitats que té el poble”.