L’Ajuntament renova el paviment de la pista de futbet del poliesportiu

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la renovació de la pista de futbet 1 (principal) del poliesportiu municipal. Es tracta d’una actuació pressupostada en 25.000 euros que ha estat visitada aquest dilluns pels regidors de Territori i Esports, Òscar Borrell i Ferran Gandia, qui també han comprovat l’estat d’altres millores recentment executades en altres espais del recinte poliesportiu com les pistes de tenis o la sala de judo.

Òscar Borrell explicava que l’actuació que està duent-se a terme en la pista de futbet “era molt necessària, ja que en ser una pista de molt d’ús i ser una zona descoberta, amb el pas del temps havien sorgit gran quantitat de fissures que ocasionaven irregularitats en la superfície, amb el consegüent risc de caigudes de jugadors i deficiències en la rodada de la pilota de joc. Ara, amb aquesta obra, els i les esportistes participants a les 24 hores esportives la pròxima setmana podran gaudir de l’estrena d’aquesta nova superfície, de gran qualitat per a la pràctica esportiva”, assenyalava.

En concret, s’està actuant sobre una superfície superior als 1.000 m², eliminant les diferents capes de resina preexistent per a posteriorment aplicar un nou paviment esportiu format per un sistema multicapa de resines, amb posterior recol·locació de les porteries i pintat de les línies de joc per a futbol sala i handbol, d’acord amb la normativa aprovada pel Consell Superior d’Esports.

Borrell i Gandia també visitaven les recents obres executades en les pistes de tenis número 1 i 2 del poliesportiu municipal, una actuació pressupostada en 8.700 euros que ha inclòs el repintat i tractament previ d’una superfície de 1.352 m², emprant-se materials antiesvarament i resistents a la llum solar, seguint també la normativa aprovada pel Consell Superior d’Esports. Des del Club de Tenis i Pàdel Poliesportiu d’Ontinyent, el seu president Manel Salvador agraïa a l’ajuntament “les gestions, la inversió i la qualitat dels treballs, i a l’empresa la professionalitat i feina ben feta”

Ferran Gandia recordava per la seua banda que els esportistes que participen la pròxima setmana el poliesportiu durant les 24 hores també podran gaudir d’altres millores recentment executades, com ara la renovació de les proteccions laterals i a les columnes de la sala de judo del pavelló Europa, que també s’ha dotat d’un nou sistema de climatització; i de la dotació al trinquet d’un nou marcador electrònic. A més a més, està previst executar prompte noves millores en espais com la pista coberta de frontenis. Tots dos regidors coincidien en destacar que “són actuacions que atenen peticions expresses dels i les esportistes, que l’Ajuntament escolta per continuar fent de la nostra una ciutat de referència en l’àmbit esportiu a les comarques centrals”, assenyalaven.