L’alcalde d’Alfarrasí apunta a la presidència de la Mancomunitat

Sembla que n’hi ha consens entre els dos partits que sumen la majoria a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, PP i Ens Uneix. El nom de l’alcalde d’Alfarrasí, Ismael Sanvíctor, és el que està barallant-se per a la presidència de la institució. I així està negociant-se abans que el pròxim dilluns se celebre el ple en el qual s’ha de renovar el càrrec de president.

Cal recordar que la crisi a l’Ajuntament d’Albaida, amb la moció de censura contra l’alcalde Alejandro Quilis que era, fins ara, el president de la Mancomunitat, ha afectat a l’entitat comarcal. Amb la seua destitució al front de l’ajuntament albaidí, Quilis ha perdut la condició de conseller i per tant com a president de la Mancomunitat. En les últimes setmanes ha actuat com a màxim representant, en caràcter interí, l’alcalde de Pinet Gonzalo Català que era el vicepresident. Ell ha convocat el ple per a decidir la presidència aquest pròxim dilluns.

Però la situació no s’acaba de tranquil·litzar ja que PSOE i Compromís ja han anunciat que no assumiran delegacions en la nova junta de govern i que cedeixen totes les responsabilitats a PP i Ens Uneix, una decisió que s’ha lamentat des dels grups que sumen la nova majoria.