Marc Peralta, tercer en el seu debut en la categoria Challenge

La Copa d’Espanya de BMX Race començava el recent cap de setmana amb la celebració de les seues dues primeres proves en la localitat de Mazarrón (Múrcia). Fins a aquest municipi es van desplaçar al voltant de 240 corredors tant del panorama nacional com internacional, sent tres d’ells membres del club ontinyentí Ralph’s Bikes. Malgrat que el fort vent va suposar la suspensió de la prova del dissabte, el diumenge sí que es podia disputar la segona prova.

Marc Peralta de la Fuente debutava en la categoria Challenge de 17 a 29 anys, aconseguint un gran tercer lloc després “d’una dura i lluitada” participació. El més jove de l’expedició, Álvaro Robledillo Belda competia en Promeses 7 i 8 anys, on executava unes sèries en les quals anava “de menys a més”. Malauradament, Álvaro sofria una caiguda en l’última manega. Així i tot, el jove es quedava “amb un bon sabor de boca”. Finalment, des del club ontinyentí també participava Alberto Peralta, qui obtenia un quart lloc en la categoria Màster 40.

La pròxima cita per al club ontinyentí serà aquest dissabte, amb un prova contrarellotge en el pump track de Benarrai, inclosa en els Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. A més, demà Sant Vicent del Raspeig serà l’escenari de l’inici de la Copa Comunitat Valenciana de BMX.