L’economista i empresari Emilio Duró impartirà una conferència en Ontinyent dins el II Fòrum Empresa Activa

L’empresari, economista i formador Emilio Duró impartirà la setmana vinent una conferència en Ontinyent, dins el II Fòrum Empresa Activa posat en marxa pels Ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria, Bocairent i COEVAL, dins del Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per aquestes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses dels municipis. El Fòrum, que tindrà lloc el pròxim 29 de març a la Sala Gomis és un espai obert d’actualitat i tendències empresarials que pretén donar visibilitat i noves oportunitats a les ciutats industrials, així com mostrar com preparar-se als nous reptes.

Emilio Duró és conegut gràcies a la seua labor pedagògica per a empresaris per mitjà de conferències, centrades en el poder de l’optimisme i la il·lusió, a més d’en la importància de la innovació i l’aprenentatge. A més d’amb la seua intervenció, es comptarà amb dues conferències de la mà d’Alejandro Rodríguez, professor de la UPV y consultor de l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI), i de Nuria Lloret, Catedràtica de la UPV, Senior advicer de Metric Salad i presidenta de l’Associació d’Empreses de Tecnologia, Consultoria i Innovació CV (AECTA). A més a més, es comptarà amb una Taula Redona moderada per Begoña Beltrán, directrora Àrea ESG-Sostenibilitat de Grupo Innova, amb la participació de Fernando Campos, CEO de Campos; José Enrique Enguix, responsable del Departament de RRHH de IDRUS; i Maria Angelica, directora del Departament d’Innovació i Cultura de Vitroval.

El regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, animava a les persones interessades a sol·licitar una de les últimes places que encara queden per poder assistir amb inscripció gratuïta a www.forumempresaactiva.com.