Ontinyent desbloqueja el servei de transport per a usuaris del Centre de Dia procedents de la Costera

L’Ajuntament d’Ontinyent ha desbloquejat el servei de transport per a persones usuàries del Centre de Dia de Persones amb Diversitat Funcional d’Ontinyent procedents de la comarca de La Costera, que comptaran des del pròxim 3 d’abril amb una línia regular de transport.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, i la directora del centre, Susi Rodríguez, així ho confirmaven aquest dimecres a familiars de les persones afectades en una reunió que tenia lloc en el propi Centre de Dia, en la qual a més s’abordaven també les rutes i horaris. Cal recordar que els usuaris, residents en Xàtiva, Llocnou d’en Fenollet i Canals, van ser assignats en 2019 al centre de dia d’Ontinyent, però no comptaven amb cap servei públic de transport per part de l’administració autonòmica.

Paula Soler explicava que “després de moltes gestions davant la Conselleria de Polítiques Inclusives, finalment s’ha desbloquejat la situació. Hem rebut finalment resposta favorable a la petició de dotació econòmica per part de la Generalitat per a aquesta nova línia, i per no perdre temps i accelerar els tràmits, ja teniem fet el treball: hem elaborat plec de condicions, per a així ara poder començar la licitació, i mentre es duu a terme aquesta, des de l’Ajuntament farem un contracte menor (menys de 15000 euros mes iva) que permetrà posar en marxa el servei el dia 3 d’abril, avançant així uns diners que després se’ns retornaran”, explicava.

La regidora, la directora del centre i les famílies usuàries coincidien en mostrar la seua satisfacció per la resolució a aquest assumpte després de mesos de treball intens