L’equador de la legislatura, demà a les 21h al Club Barcella

Al mes de maig de l’any 2019, El Periòdic d’Ontinyent va reunir els sis candidats que aspiraven a l’alcaldia de la ciutat en l’únic debat que va aconseguir presentar junts tots els alcaldables. Un debat celebrat a les instal·lacions de l’hotel Kazar i que va sembrar la llavor perquè, un any després, sorgira la iniciativa del Club Barcella com encontre per a debatre i fer col·loqui al voltant de diferents temes d’actualitat de la ciutat.

Quasi dos anys després, quan es compleix l’equador de la present legislatura, tornem a programar un debat en clau política. Serà aquest dijous, a partir de les 21h i, en el marc del Club Barcella, s’emetrà a través del canal Facebook d’El Periòdic d’Ontinyent que ja supera els 23.000 seguidors.

GOVERN I OPOSICIÓ
En aquesta ocasió no seran sis els participants com en el debat electoral, ja que les urnes van dictaminar que tres d’aquells partits polítics es quedaren sense representació a l’arc plenari. Estarà al debat del dijous l’alcalde Jorge Rodríguez (la Vall ens Uneix); la cap de l’oposició, Mercedes Pastor (Partit Popular) i el representant nacionalista Nicolau Calabuig (Compromís).

La trobada dels tres caps dels grups polítics municipals analitzaran l’estat de la ciutat amb un primer bloc dedicat al que portem de legislatura i una segona part en la qual s’abordaran les perspectives per als dos anys que encara queden per davant.