Presenten els premis ‘Sempre endavant’, en homenatge pòstum a Sergio Pomar

El nom de l’empresari ontinyentí Sergio Pomar Montahud anirà lligat com a homenatge pòstum a la seua trajectòria humana i empresarial a la primera edició dels premis ‘Sempre endavant’. Un certamen que es presentava aquest matí a la seu de FEMEVAL a València i que comptava amb la representació de les dues entitats empresarials organitzadores i de l’administració autonòmica i local.

Una iniciativa llançada per COEVAL i ASELEC, “amb el propòsit d’honrar la memòria, el compromís i la dedicació de Sergio Pomar Montahud al llarg dels més de 40 anys de trajectòria professional”.

D’una banda i promogut per COEVAL, s’entregarà un únic premi a la Iniciativa Empresarial, en reconeixement a les empreses i autònoms que hagen implantat accions innovadores que suposen canvis en qualsevol àmbit o departament de l’empresa, noves línies de negoci o productes de caràcter innovador, amb una dotació econòmica de 1.500€.

D’altra banda, promogut per ASELEC, s’entregarà un premi al millor projecte de finalització de Mòdul de Grau Superior de Formació Professional realitzat per l’alumnat de Centres de Formació Professional de la província de València, en l’àmbit de les Instal·lacions Elèctriques, Automatització, Telecomunicacions i Energies Renovables, amb una dotació de 1.000€ en equipament material per al Centre de Formació i 2.000€ per a l’alumne o l’alumna, que es repartiran en 1.000€ en metàl·lic, més 1.000€ en un abonament formatiu a consumir en cursos promoguts per ASELEC i FEMEVAL.

L’acte ha consistit en la presentació dels premis per part dels presidents d’ASELEC, Rafael Castillo i de COEVAL, Javier Cabedo. Tot seguit han intervingut l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la secretària autonòmica, Rebeca Torró, i el Conseller d’Economia, Rafael Climent. 

Les paraules més emotives arribaven amb la intervenció de Núria Pomar, la filla de Sergio, qui parlava en representació de la seua família: “És difícil parlar del meu pare sense emocionar-me, perquè sent una mescla de tristor i satisfacció. Tristor perquè no deuríem d’estar ací, però donades les circumstàncies, em sent molt orgullosa del meu pare”.

Un esdeveniment que comptava amb la presència de moltes ontinyentins i ontinyentines, que han volgut donar el seu suport a aquesta cita homenatge.