Nico Sánchez posa fi a la seua etapa en el Martínez Valls Bàsquet

La pròxima temporada Nico Sánchez ja no serà l’entrenador de l’Eset-Ontinet masculí. El tècnic valencià acaba d’anunciar la seua decisió de tancar la seua etapa al Club Martínez Valls Bàsquet. Tampoc continuarà amb les seues funcions com a director esportiu.

Aquesta ha sigut una decisió molt meditada per Sánchez, després de finalitzar la que possiblement ha sigut la seua pitjor temporada en l’àmbit professional. 

De moment, Nico Sánchez continuarà treballant com a director esportiu el que resta de temporada per als equips de l’escola de bàsquet. A més, també s’encarregarà de dirigir i coordinar el XXII Campus d’Estiu que el Club Martínez Valls Bàsquet celebrarà durant el mes de juliol.

El tècnic deixa un club amb el qual ha tingut una llarga relació i vinculació personal. Primer com a jugador del primer equip, i des de la temporada 2018-2019 com a entrenador de l’Eset-Ontinet masculí. Ja en altres ocasions, Sánchez assegurava que “per a mi aquest club és molt més que un treball”.

Sánchez ha volgut agrair la tasca dels mitjans de comunicació locals que durant aquestes tres temporades han estat “seguint la trajectòria del club i donant visibilitat al nostre esport. M’he sentit recolzat en tot moment i us ho agraïsc”. A més, Nico Sánchez no deixa la porta tancada de cara al futur, “espere tornar-vos a trobar en cas que hi haja per a mi una tercera etapa en aquest club”, explicava en el seu missatge a la premsa.

Un entrenador que, sense dubte, s’ha guanyat l’estima i el respecte, no només dels jugadors que han estat baix les seues ordres, sinó de pràcticament la totalitat d’aquest club esportiu.