Les 24 Hores i la Gala de l’Esport podrien quedar suspeses

La pandèmia del coronavirus està impactant de ple en tots els esdeveniments que suposen reunió de persones i els esportius, evidentment no són una excepció. Amb l’actual panorama dos dels grans actes esportives que en condicions normals se celebrarien el mes de juny, la Gala de l’Esport, i en el mes de juliol les 24 Hores Esportives podrien quedar suspesos per enguany.
Eixa és la intenció de l’Ajuntament de la ciutat, però aquesta decisió se sabrà finalment després de la reunió del Consell d’Esports que tindrà lloc el dilluns, 1 de juny, segons manifesta el regidor d’Esports, Óscar Borrell.


MÉS INSTAL·LACIONS OBERTES
Des de hui dissabte el consistori ha obert més instal·lacions esportives. Es tracta de les pistes de frontenis, petanca i pàdel del poliesportiu, on ja es podia utilitzar la pista d’atletisme, el velòdrom, les pistes de tenis o l’espai de tir amb arc. En tots els casos serà obligatori l’ús de mascareta per accedir a les instal·lacions i l’aforament està limitat a un 30% de la capacitat. L’apertura de la pista de frontó facilitarà que l’escola municipal de pilota valenciana també es pose en marxa, com afirma el regidor d’Esports, Óscar Borrell.

ZONA DE CAL·LISTÈNIA AL POLIESPORTIU
Per altra banda, l’Ajuntament d’Ontinyent ha creat una nova zona de cal·listènia al Poliesportiu, on també van a fer-se altres millores al sistema de calefactat d’aigua als vestidors de la piscina i el futbol 7, es reformarà el frontó vell i s’instal·laran noves columnes i lluminàries. El nou parc es troba adjacent a la pista d’atletisme, i compta amb espatlera/paret sueca; barres de dominades; barres paral·leles; banc d’abdominals inclinat, ‘Monkey Bar’ i barra de flexions triple; sent tots els elements d’alumini galvanitzat. De moment no està obert al públic i per fer ús del mateix caldrà comptar amb l’abonament que permet l’ús de la pista d’atletisme.