Les empreses de la Vall d’Albaida estableixen sinèrgies a FITUR per a fomentar el turisme sostenible

La Fira Internacional del Turisme (FITUR) celebra la seua 42 edició a Madrid. Un any més la Vall d’Albaida torna a estar present dintre de l’espai de València Turisme de la diputació de València, però amb reunions establertes de manera telemàtica. A causa del repunt de casos d’aquesta sisena onada produït per la Covid-19, s’ha pres la decisió de formar part d’aquesta fira en la seua opció en línia.

En aquest sentit, el Departament de Turisme ha establert reunions en empreses, principalment, dirigides cap al turisme sostenible, accessible i amb interessos en matèria d’innovació en el sistema turístic i la incorporació de noves tecnologies. També s’ha establert contacte amb altres empreses i projectes de proximitat per a poder fer reunions de manera presencial durant les pròximes setmanes en la seu de la Mancomunitat.

Concretament, quinze reunions amb empreses com Ecotouristing, PuntoDis, Insyde o Cocemfe, entre d’altres, que tenen un perfil que s’ajusta als eixos principals del Pla d’Actuacions de la Vall d’Albaida: governança, sostenibilitat, accessibilitat, innovació, sistema turístic i tecnologia.

A més a més, el departament està treballant en un Pla Director de Destins Turístics Intel·ligents amb la finalitat de potenciar un turisme més sostenible, així com el cicloturisme i l’eliminació de tota classe de barreres (arquitectòniques, digitals, d’accés, etc.) per tal que totes les persones puguen gaudir dels nostres destins turístics plenament.