fbpx

Les fires Hábitat i Textilhogar tindran més de 90.000 m²

Fira València s’està preparant per a acollir els salons Fira Hábitat València i Home Tèxtils Premium by Textilhogar, que se celebraran del 19 al 22 de setembre en el recinte firal.

Totes dues cites tornen en gran amb una ocupació estimada de més de 90.000 metres quadrats de superfície expositiva bruta i huit pavellons ocupats, tots els que corresponen al Fòrum Centre i Oest. Una fira de gran format que està exigint un gran desplegament d’operaris, transport i logística perquè tot aquest llest per a la tercera setmana de setembre.

En aquests dies s’han expedit entre 3.000 i 3.500 passes de muntatge destinats als operaris contractats per les empreses expositores per a la posada a punt dels seus estands. Es tracta de fusters, electricistes, decoradors, pintors, instal·ladors de moqueta, equips de neteja o serveis de restauració que estan desenvolupant diàriament les seues jornades de treball en Fira València.

A aquests se suma l’operativa logística de prop de 500 vehicles de transport que durant aquestes setmanes estan realitzant el trasllat tant dels elements necessaris per a construir l’estand com els mateixos mobles, tèxtils i equips d’il·luminació i decoració destinats a l’exposició.
Serà el tret d’eixida per a un intens segon semestre en Fira València.