Les motos Vespa i Lambreta omplen els carrers d’Ontinyent

Hui, dissabte 4 d’agost, les aficionades i els aficionats a les motocicletes Vespa i Lambretta, dos escúters italianes de finals de la dècada de 1940, tenen una cita a la plaça de la Concepció d’Ontinyent. A partir de les 09.00 hores, el ‘Vespa Club Ontinyent’ espera l’arribada de les motocicletes a la plaça amb intenció de fer visible aquests vehicles de dues rodes.

A les 10.00 hores, els assistents tenen l’oportunitat de gaudir d’un esmorzar al restaurant WAIT Cooking Experience, que serà l’activitat prèvia a l’eixida motera que omplirà els carrers d’Ontinyent durant aquest matí. A més, en finalitzar aquesta exhibició, els participants es desplaçaran fins al restaurant La Caudalía, en Fontanars dels Alforins, on hi haurà preparat un aperitiu amb el qual conclourà aquesta jornada motera.

Un any més, i ja sumen 10 les concentracions organitzades pel ‘Vespa Club Ontinyent’, s’ofereix la possibilitat de traure al carrer les relíquies que, el dia de hui, molts continuen fent servir com a mitjà de transport.