Les PCR practicades a Bocairent donen negatiu i s’alça el confinament

El centre de salut de Bocairent ha informat que “totes les proves PCR practicades ahir són negatives”.

Per aquesta raó “s’alça l’aïllament de les persones confinades, excepte de les que formen part del cercle més pròxim a la persona que va donar positiu, que per precaució es mantindrà encara uns dies”, ha informat l’Ajuntament de Bocairent en un comunicat.

Cal recordar que en conèixer que un membre de la banda Unió Musical de Bocairent havia tingut contacte amb un malalt de Covid, van confinar trenta músics del mateix grup d’assaig de manera preventiva, tot esperant els resultats de la prova PCR d’aquest component, que finalment ha donat negatiu. 

El consistori vol agrair “la celeritat i la professionalitat amb què ha treballat el personal del centre de salut de Bocairent i del departament Xàtiva-Ontinyent”, a més de tornar a desitjar “la recuperació de la persona afectada, donem ànims a la família i agraïm l’esforç de l’Associació Unió Musical de Bocairent”, declaren.

Per últim, l’administració local expressa la confiança en el bon funcionament dels protocols sanitaris i tornen a fer una crida a la responsabilitat de tota la ciutadania.