Les pluges deixen un segon episodi de despreniments en diferents punts d’Ontinyent

L’episodi de pluges que no ha deixat treva a Ontinyent ha estat el responsable d’una llista d’incidències registrades aquest cap de setmana. Fins ahir diumenge, en la capital de la Vall d’Albaida es van registrar 655 l/m², una quantitat superior al que sol ploure a Londres durant un any sencer (615 l/m²). Fruit de les precipitacions alguns habitatges s’han vist afectats.

Per exemple, el divendres al matí van caure rebles de la façana d’un habitatge situat al carrer Amunt. La zona va ser acordonada per la Policia Local. El dissabte es va buidar el carrer del Carril de les pedres i la terra despreses per a restablir la circulació. El carrer de la Puríssima també es va veure afectat, les fortes pluges van obligar a tallar un carril.

El mateix dissabte es va tallar temporalment el trànsit procedent de la CV-81, a la rotonda d’accés al camí de la Farola, per inundació; i s’interromp també la circulació en un tram de la plaça de la Coronació per aparició d’un forat en la calçada. També es va tancar un carril en la pujada al cementeri per despreniment. Finalment, el diumenge es va registrar un despreniment en el camí del Pou de l’Olleta que es va procedir a senyalitzar amb tanques.