Les tribunes per a l’Entrada d’Ontinyent arriben en 10 camions tràiler

Més prompte que mai. Hui dijous, a més d’una setmana, ha començat el procés de muntatge de les tribunes per a presenciar l’acte central dels Moros i Cristians d’Ontinyent: l’Entrada. El dispositiu s’ha posat en marxa des de les 8 del matí quan han arribat els primers 5 camions tràiler amb la logística de les estructures i les cadires. Segons està previst, tal i com han informat fonts de l’empresa Romian Producciones que enguany s’encarrega de la gestió, demà divendres arribaran altres 5 camions tràiler amb la resta del material.

Seran necessaris fins a cinc dies de treball per tal d’instal·lar les estructures metàl·liques, col·locar les cadires, etiquetar cadascuna de les butaques i superfisar tot el muntatge. Per tant, el procés acabarà el dilluns, segons han explicat les mateixes fonts.

Un total de 14 operaris són els encarregats d’acometre unes tasques de muntatge que s’han distribuït al llarg dels pròxims dies per trams, per tal d’afectar el mínim possible el trànsit per dos de les artèries més utilitzades a la ciutat d’Ontinyent com ho són les avingudes de l’Almaig i Daniel Gil. Fins a quatre ‘bouets’ mecànics ajuden a agilitzar la feina de muntatge.

Els camions, una vegada arribats a Ontinyent, han aparcat en la zona de l’Avinguda de l’Almaig més pròxima a la de la Generalitat i des d’allà han iniciat el seu treball de distribució del material.

Parale·lament també s’ha encetat el muntatge de les tribunes per a presenciar l’acte del Pregó i Presentació de càrrecs d’aquest diumenge 20 d’agost per la nit a la Plaça Major.

Les feines de desinstal·lació de les estructures tindrà lloc el dia 29 i es farà ús de la zona de pàrking de la Sala Gomis com a punt on es centralitzarà la reunió i dipòsit del material per, posteriorment, evacuar-lo amb els camions tràlier. Aquest espai s’ha elegit per la seua proximitat al de l’itinerari de l’Entrada i, al mateix temps, per estar també prop de l’eixida cap a l’autovia.