Les xifres constaten que Ontinyent ha superat el pic de la tercera onada

Les dades publicades a la web de la Conselleria de Sanitat continuen reflectint una millora en la situació de la Covid-19 en Ontinyent. Les xifres confirmen una tendència decreixent i que la ciutat hauria superat el pic de la tercera onada.

Les PCR positives des de l’inici de la pandèmia passa de 3.049 fins a 3.132. El que suposaria 83 contagis més des de l’última actualització. Per primera vegada en setmanes es baixa del centenar de nous casos d’una actualització a una altra. Quant a les PCR positives dels últims 14 dies, baixen de 315 a 297. El que fa que la incidència baixe també dels 891,16 als 840,24 casos per cada 100.000 habitants.

Malgrat aquesta millora en la situació, les dades encara estan lluny de ser tranquil·litzants. La pressió hospitalària continua sent preocupant en tota la Comunitat Valenciana. Per això, les mesures restrictives actuals continuaran, almenys, fins a l’1 de març.

D’altra banda, l’actualització oficial ha sumat dues noves víctimes, arribant a les 28. Malgrat que aquest periòdic té constància que han sigut 31 les persones que han perdut la vida amb Covid-19.