L’Ontinyent C.F. deixa d’existir oficialment des de hui

El pròxim mes de març es compliran dos anys de la desaparició de l’Ontinyent C.F. Desaparició esportiva, al retirar-se de les competicions. Desparició social al perdre la seua massa de socis i aficionats. Però és hui, dijous 11 de febrer de 2021, quan l’Ontinyent C.F. ha deixat d’existir oficialment. Perquè hui, el Boletín Oficial del Estado BOE ha publicat que s’acorda “l’extinció de la mercantil Asociación Deportiva Ontinyent C.F. procediendo en su caso al cierre de la hoja de inscripción en los Registros Públicos que corresponda”.

La notificació està datada del passat dia 3 de febrer a càrrec del Jutjat Mercantil número 4 de València i a través de la mateixa, la magistrada Cristina Mª Valero fa saber que es decreta la conclusió del concurs abreviat i es decreta l’arxiu de totes les actuacions sense més tràmits “per no existir ni bens ni drets del concursat ni de tercers responsables amb els quals satisfer als acreedors”. A més es disposa el cessament de l’administrador concursal que es va ocupar de la gestió última del club, Jordi Ibiza Gimeno.

Aquesta resolució suposa la mort definitiva d’un club que va nàixer en març de 1931 i que per tant, enguany, haguera complit els seus 90 anys d’existència. La decisió de retirar-se de la competició de Segona B on militava l’equip va ser adoptada el 28 de març de 2019. Durant els dos últims anys s’han seguit diferent litigis per intentar cobrir les demandes dels acreedors de l’entitat, un objectiu que ha estat impossible materialitzar.