L’Escola de Famílies d’Ontinyent abordarà la resolució de conflictes en l’adolescència

Una xerrada sobre la resolució de conflictes en l’adolescència reprendrà l’Escola de Famílies d’Ontinyent el pròxim 16 de març a la Sala Gomis. Serà a les 19:00 hores, amb entrada lliure, i estarà a càrrec de Vicent Ginés, titulat en Magisteri, professor de la Universitat de València en el Postgrau de Resolució de Conflictes, terapeuta i escriptor.

El regidor d’Educació, Òscar Borrell, explicava que l’activitat reprén la línia que anem mantenint en la programació, que és plantejar activitats que puguen ser útils per tal d’orientar a les mares, pares i familiars sobre determinats aspectes concrets relacionats amb l’educació en la infància i l’adolescència”. Així, sota el títol “Al teu fill adolescent no li han llevat el cervell encara que a vegades ho semble”, Vicent Ginés abordarà el cas concret dels comportaments en l’adolescència i la resolució de conflictes en aquesta etapa.

La programació de l’Escola de Famílies 2023, que s’obria el passat mes de febrer amb la participació de la pedagoga Irene Nadal Nicolás i una intervenció sobre els trastorns de l’espectre autista, abordarà en aquest primer semestre altres qüestions com les investigacions científiques de dones d’Ontinyent (amb diverses dones científiques com Rosana Moriana, Emma Torró, Susana Sanz i Laura Cambra); o l’Assetjament escolar o acosament, amb l’exbasquetbolista professional Iñaki Zubizarreta.