fbpx

L’Eset-Ontinet eix perjudicat en quedar segon per sorteig

Amb incomprensió i decepció així se senten en el Club Martínez Valls Bàsquet després que dimarts la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana comunicara l’ordenació de la llista de drets entre equips d’una mateixa categoria i amb la mateixa classificació en grups diferents, El procés s’ha fet de manera telemàtica i per sorteig, el resultat del qual ha deixat a l’Eset-Ontinet al segon lloc de la competició, “malgrat obtenir els millors resultats esportius tant en el seu grup, el B, com en comparació amb el líder del grup A”, afirmen. Ara, el Club Martínez Valls Bàsquet està a l’espera que la FBCV comuniquen quins equips tindran dret a ascendir i jugar en Lliga EBA la pròxima temporada. Al ser segons, l’entitat esportiva confia que l’anhelat ascens serà possible per a ells i l’Eset-Ontinet competirà en aquesta categoria en la temporada 2020/2021.
En conéixer el mètode escollit per decidir la classificació, el club de bàsquet ontinyentí va comunicar a la FBCV la seua disconformitat per no regir-se absolutament per criteris i resultats esportius. Malgrat això, des del club local respecten les decisions preses per la federació.


La Junta Directiva del club i Nico Sánchez, entrenador del sènior masculí Eset-Ontinet, coincidien en felicitar els jugadors de l’equip, “per fer un gran treball i una magnífica temporada, que s’ha vist reflectida en el fet d’aconseguir els millors resultats esportius de la categoria fins al moment que es va haver de suspendre la competició”, a la vegada que lamenten com s’han produït les circumstàncies.
També han tingut paraules per destacar el treball desinteressat de totes les persones que formen part del club, així com del patrocinador principal Eset-Ontinet i a l’Ajuntament d’Ontinyent pel seu suport.

“Felicitem els jugadors de l’equip, per fer un gran treball i una magnífica temporada, que s’ha vist reflectida en el fet d’aconseguir els millors resultats esportius de la categoria”.


EL JUNIOR, A AUTONÒMICA
Per altra banda, l’equip junior masculí Vondom puja a categoria autonòmica, tal com ho ha comunicat la FBCV. En aquest cas l’ascens del conjunt “sí que es produïa per una decisió en la qual únicament es tenien en compte els criteris esportius”. Des de la Junta Directiva del club, “esperem amb moltes ganes poder tornar a gaudir del bàsquet, deixem darrere una gran temporada, però ens espera una altra que de ben segur serà molt emocionant”, remarquen.

FOTO: L’Eset-Ontinet espera estar en la lliga EBA la pròxima temporada.