L’Eset Ontinet es queda sense els seus jugadors americans

La Federació Valenciana de Bàsquet ha prohibit jugar a Kenny Council, Kevin Douglas i Ave Valentine, els tres jugadors americans de l’Eset Ontinet del Martínez Valls Bàsquet. El motiu és que les seues llicències “no compleixen el requisit de permís de residència”, i des del club afirmen que “la federació s’ha avançat a una cosa que podria haver ocorregut en un mes i és que Estrangeria no ho autoritzara”.

Així que “amb la llei a la mà, els tres americans haurien d’estar jugant. Hem seguit els procediments legals per a tramitar les llicències i aquestes han sigut tramitades per la mateixa federació i són ells mateixos els que les han invalidades”, diuen atònits. Amb aquesta papereta, el Club Martínez Valls Bàsquet ha presentat les seues reclamacions, però “no tenim res a fer, hem barallat el que hem pogut per defensar al club, així que la millor solució és que els tres jugadors abandonen el club, perquè no podran jugar i han de tornar als EUA”.

LÍDERS

Davant la marxa forçada dels tres jugadors americans, l’equip ha quedat minvat d’efectius, per la qual cosa el club ha reaccionat immediatament i ha buscat reforços amb les mires posades a continuar liderant la competició. Un d’ells és Alberto Ruiz de Galarreta, un jugador d’alta volada -mesura 1,98 m- és natural de Logronyo i ha militat en la LEB OR diverses temporades, també en la lliga EBA i en l’ACB. L’altre és Alberto Alemán, procedent de Melilla. Un base escorta que la passada temporada va estar en el Chantada de Galícia de la lliga EBA.

Malgrat aquest contratemps que ha tocat anímicament a la plantilla i al club, l’equip ha sabut fer-se fort i així ho van demostrar a casa contra l’Hoteles RH-C.B. La Vila. Els sèniors del Martínez Valls es van imposar per 71-64 i continuen sent els líders de la 1a Divisió.

L'Eset Ontinet es queda sense els seus jugadors americans El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent