Música i poesia per a recordar a qui ens ha deixat a causa del càncer

Hui es commemora el Dia Internacional contra el Càncer, una malaltia contra la qual porten lluitant des de fa cinc anys des d’Anima, l’Associació Càncer Ontinyent. Per retre homenatge a tots aquells que ens han deixat a conseqüència d’aquesta malaltia, des de l’associació han organitzat el V Memorial Susana Balaguer, que tindrà lloc aquest dissabte, 9 de febrer, a les 19 h, al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Anima organitza un any més aquesta cita “per encoratjar a través de la música i la paraula a aquelles persones que estan passant per la malaltia i retre homenatge a les que ens falten, com és el cas de l’usuari de la casa recentment desaparegut, Juan Vicente Francés”.

Música i poesia per a recordar a qui ens ha deixat a causa del càncer El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

Aquest és el primer esdeveniment del calendari d’activitats semestrals organitzat per l’associació. Un dels esdeveniments més importants d’aquest semestre per a l’associació és el canvi de seu. El pròxim 9 de març inauguraran la seua nova ubicació, al carrer Fra Lluís Galiana, 4, a les 18.30 h. Amb aquest canvi de seu l’associació podrà oferir més serveis als usuaris i realitzar més activitats.

En la presentació del programa d’activitats del 2019 van estar presents el president d’Anima, Lluís Muñoz, la vicepresidenta de l’associació, Marta Tortosa i la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, qui va anunciar en la roda de premsa que “estem estudiant un conveni entre Ajuntament i Anima que permetrà que oferisquen més serveis als usuaris malalts de càncer i als seus familiars”, explicava.