L’oficina tributària de Diputació estarà al carrer Gomis

Gomis 12 és el domicili escollit per a posar en marxa l’oficina d’Egevasa i Gestió Tributària de la Diputació de València.

Ara, s’acaben d’adjudicar les obres, per un import de 131.596 euros, per adaptar aquesta planta baixa –on estava ubicada una oficina de Bancaixa-, a la que serà una nova realitat: el servei d’Egevasa –que ara es troba a escassos metres, en una oficina reduïda- i que comptarà amb més serveis i la gestió tributària de la corporació provincial, que s’implantarà per primera vegada en Ontinyent. Segons fonts municipals, està previst que l’inici de les obres tinga lloc a principis d’any, i es posarà en marxa en estiu.

La idea que prové de l’anterior legislatura era crear, a través del Servei de Gestió Tributària, una xarxa d’oficines comarcals on la Diputació concentrara els seus serveis per evitar desplaçaments innecessaris a València.

 

Una oficina amb vocació comarcal

La concepció d’aquesta nova oficina és de caràcter comarcal. Fins ara en la Vall d’Albaida només hi ha una oficina de la Diputació de València encarregada de la gestió tributària, on les veïnes i veïns d’Ontinyent, i altres municipis de la comarca, ha realitzat les gestions, per exemple les relacionades amb els rebuts del COR. Quan s’òbriga l’oficina d’Ontinyent, es mantendrà la d’Albaida, però aquesta tindrà vocació comarcal, i aglutinarà als municipis de la comarca, inclosos els que ara depenen de Xàtiva i Albaida.