L’Ontinyent 1931 plantejarà als socis recuperar el nom d’Ontinyent C.F.

L’assemblea celebrada hui dissabte al Centre Cultural Caixa Ontinyent ha acabat amb una ‘bomba’ final que s’ha exposat en l’últim punt de l’ordre del dia. Dins de l’apartat que s’havia denominat els ’10 manaments’ o reptes del club per a la pròxima temporada 2022/23, des de la directiva de l’Ontinyent 1931 C.F. s’ha marcat com un dels objectius a aconseguir en menys d’un any encetar una consulta a tota la seua massa social per a que es pronuncie sobre si és partidària de recuperar el nom d’Ontinyent C.F. per a l’entitat refundada en 2019.

Això serà possible perquè el club va adquirir els drets del nom d’Ontinyent C.F. en novembre de 2021, registrant-ho en l’Oficina de Marques i Patents després que la Conselleria de Cultura i Esports comunicara que el nom d’aquesta entitat s’havia extingit completament i per tant es trobava lliure.

En l’assemblea d’estiu de l’Ontinyent 1931 C.F. també s’ha presentat el pressupost per a la pròxima temporada que serà de 175.000 euros, lleugerarment superior al de l’última temporada.