L’Ontinyent 1931 s’emporta el I Trofeu Rotary Club Ontinyent

El futbol tornava a El Clariano en la vesprada del divendres. Ho feia amb tres protagonistes de luxe, l’Ontinyent 1931 C.F., el C.D. Alcoyano i el Muro C.F. Els tres equips eixien al camp en una cita que unia esport i solidaritat, en el marc del I Trofeu Rotary Club Ontinyent.

Els primers a eixir al camp van ser l’equip amfitrió i l’Alcoià. Els d’Ontinyent s’imposaven en el marcador amb un 2-0. Donant l’alegria a l’afició local. La calor no va impedir que els jugadors ho donaren tot sobre el terreny de joc, encara que la pausa per a refrescar-se va ser necessària. En la segona trobada els d’Alcoi repetien competint en aquesta ocasió amb el Muro C.F. i en aquest cas el marcador es decantava pels socarrats, 1-0. En finalitzar la segona trobada, es realitzava una rifa amb productes alimentaris: sis botelles de vi, un formatge i un pernil. A continuació, l’Ontinyent 1931 C.F. tornava a la gespa per a jugar amb els de Muro d’Alcoi i guanyant de nou la trobada, en aquesta ocasió amb una golejada de 4-0.

El públic responia fidelment amb la seua assistència a aquest esdeveniment solidari i esportiu a parts iguals, i en la graderia es vivia un ambient distés. De fet, les entrades que des del Rotary Club havien previst per a la venda en taquilla s’acabaven, però prompte s’improvisaven més, perquè ningú es quedara sense assistir a aquest torneig. Des del Rotary Club dirigien unes paraules d’agraïment per l’acolliment i anunciaven la pretensió de donar-li continuïtat.