L’Ontinyent negocia la incorporació d’un nou director esportiu

Juanma Bas, president de l’Ontinyent 1931 C.F., representa la fidelitat al projecte, la continuïtat de l’esperit fundacional de fa cinc anys. Ell encapçala aquest grup directiu que ha tornat el futbol nacional a Ontinyent en un temps pràcticament rècord. I, a més, s’ha fet des del principi que se segueix considerant irrenunciable: “Creiem en una filosofia on el club és part del poble”. I aquest punt de suport és el que mou tota l’acció de l’Ontinyent. Ho ha fet en aquests darrers cinc anys i ho continuarà fent en el futur projecte esportiu, econòmic i social per a la temporada 2024/2025.

Com se seguirà motivant? A l’afició, als espònsors, als col·laboradors… “El ganxo esportiu serà apostar pel producte propi”, afirma el president. L’Ontinyent aspira a convertir-se en una referència a la zona. I per això l’estratègia es basa en dos punts. Primer: “Incorporarem un director esportiu que serà el responsable del primer equip i del Juvenil. I, a més, treballarà conjuntament amb la FEBO per supervisar els primers equips del cadet i del juvenil de l’escola. Ja hi ha negociacions en marxa i ben prompte es podria tancar”. Segon: “Assegurar el viver. Potenciar el Juvenil, intentar ascendir-lo a categoria nacional. La nostra prioritat serà fer un pas més en la relació amb la FEBO i invertir més feina al planter. Sobretot perquè som un club que dóna oportunitat als de casa”.

Respecte a la política de preus de cara a la pròxima temporada Juanma Bas avança les línies fonamentals: “Mantindrem els preus encara que s’hi introduisquen algunes pujades puntuals. Per nosaltres tindre una gran massa social és el que ens fa forts, cosa que ens permet ser un club atractiu per a jugadors que volen venir a jugar al Clariano davant de mil persones cada setmana, cosa que ens possibilita negociar amb les institucions i les empreses. La força d’aquest club és la seua massa social”