L’ontinyentí José Manuel Coll, campió promesa de pilota valenciana

Ivan Esparza, l’actual figura de la pilota valenciana que està portant el nom d’Ontinyent per tota la geografia dels trinquets, ja té un immediat succesor. La pilota a Ontinyent va arrelant i creant escola i afició. Si Ivan Esparza té aquesta setmana una cita important a Piles (el divendres es juga la final de la Lliga Caixa Bank), el passat divendres era José Manuel Coll Soler (enmig en la fotografia) qui aconseguia inscriure el seu nom com a campió del Circuit Promeses, Trofeu fundació Trinidad Alfonso 2024.

José Manuel Coll, del Club de Pilota Ontinyent, ja apunta com una de les grans promeses d’Ontinyent a l’esport autòcton. Juntament amb David (del Club de Pilota Genovés) i Miguel (del Club de Pilota La Vall) van aconseguir imposar-se a la final de raspall a l’equip integrat per pilotaris de Xeraco, Ondara i Guadassuar.

La partida va ser molt emocionant i amb un desgast físic i mental important per als jugadors. El marcardor va assenyalar un 25-15 favorable per als rojos, equip de l’ontinyentí José Manuel Coll qui, a més, va ser l’autor del punt definitiu que donava el trofeu que compta amb el suport de la Federació de Pilota de la Comunitat Valenciana.